Τον ρόλο του πρεσβευτή της δράσης «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» αναλαμβάνει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το «Μαζί για το Παιδί» πραγματοποιεί τον δικό του μαραθώνιο συγκέντρωσης πόρων (crowdfunding), με σκοπό την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε φορείς που εξυπηρετούν παιδιά και άπορες οικογένειες.

Το δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» περιλαμβάνει κοινωνικές υπηρεσίες δήμων, ορφανοτροφεία, ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ΑμΚΕ, ιδρύματα για παιδιά και κέντρα υποδοχής μεταναστών. Το 2016, το «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε, μέσω του εν λόγω προγράμματος, 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετώντας συνολικά 30.925 παιδιά από 19.564 οικογένειες.

H Π.Ε.Φ. στηρίζει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες των σωματείων του «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας στο ιδιαιτέρως σημαντικό έργο τους για 30.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του «Μαζί για το Παιδί», μπορούν να προσφέρουν οποιοδήποτε ποσό, από 1 ευρώ, μέσω της ιστοσελίδας www.supportmazi.gr διαλέγοντας ως υποστηριχτή καμπάνιας την ΠΕΦ για την ολοκλήρωση της δωρεάς!

Κάθε δωρεά είναι πολύτιμη!